Na twee al of niet gekende rooie rakkers is het nu de beurt aan een paar uit de bible belt weggerukte dominees om te redden wat er nog te redden valt. Van de kwaliteit in z’n eigen clubje moet Geert het niet hebben. En dan praten we al helemaal niet over aspirant-ministers en staatssecretarissen. De fractie is trouwens met z’n allen op bijscholingscursus taal, rekenen en maatschappijleer.

De Vier (telt Wilders-adept Caroline eigenlijk nog wel mee?) bijten het spits af met een paar risicoloze itempjes. Volkshuisvesting zal het probleem niet zijn. Waarom niet meteen de billen bloot met Migratie? Toch het thema waarop Geert z’n miljoenen fans binnen harkte? Om dan alras het keiharde bewijs gepresenteerd te krijgen dat er een wereld ligt tussen populistische beloftes en beleid. PVV-ballonnetjes (en de tot op het bot verdeelde VVD blies vrolijk mee) die met de Europese regelgeving in de pocket al gauw genadeloos doorgeprikt gaan worden. Jas er dan meteen de Financiën (bezuinigingen), het Milieu en Europa even door (was de Rechtsstaat eigenlijk al afgetikt?) en de mannenbroeders kunnen aan het eind van de week weer achter moeders kruipen waar ze zondag volgens aloude traditie het vlees mogen snijden. Want met Geert valt niet langer te spotten. Hij geeft niks meer weg!! Scheelt weer een maandje of wat zielloos gebakkelei en getwitter. Als de sodemieter op naar nieuwe verkiezingen!

reacties
  1. Erik-Jan Geniets schreef:

    Las gisteren, zal de bron proberen te achterhalen, dat als er nu nieuwe verkiezingen plaats vinden, de PVV nog meer stemmen krijgt….

  2. hermanstel55 schreef:

    Vind je ook niet, dat de geschiedenis zich weer eens lijkt te herhalen. Oorlogdreiging, steeds meer dictators, polarisering, verloedering van normen en waarden, toenemend antisemitisme en moslimhaat, gooien met explosieven en toenemend geweld op straat ook tegen de politie. Wanneer zagen we dat in Europa ook al weer voor het laatst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *