Achtergrond

Om te beginnen een citaat uit het voorwoord van m’n boek KRABBEN AAN DE KORST dat in januari 2009 verscheen. Columns en verhalen:

In het schemergebied van fictie en werkelijkheid gooi ik stenen in ogenschijnlijk rimpelloze vijvers met de illusie dat de lezer daardoor misschien ook af en toe met andere ogen naar die vijver kijkt. Daarbij trap ik  belletje trekkend soms stevig op tenen, irriteer, hoop een lach teweeg te brengen. Op z’n minst een glimlach. Maar ik wil ook best ontroeren. Als dat zo uitkomt. De wereld verbeteren laat ik graag aan anderen over. Een verfrissend bad in m’n dampende, al of niet gespeelde ongenoegen.
En als je je vertwijfeld afvraagt waar de werkelijkheid eindigt en m’n fantasie met je aan de haal gaat, dan heb ik  je waar ik je hebben wil. Zoek het maar uit.

Heb je er wat aan als je weet dat ik 36 jaar docent Nederlands was, 20 jaar cabaret op maat deed, freelance columnist/tekstschrijver ben en graag tennis, bridge en toerfiets?

mut@ziggo.nl

reacties
  1. Emma schreef:

    He, dat ziet er strak uit. Heel andere sfeer. Hoe weten mensen dit te vinden? Het zal wel aan mij liggen, maar ik heb er nog niet eerder van gehoord.
    Veel succes bij word press. Je hebt al 16 hits. Het tellen begint opnieuw.

  2. fransmuthert schreef:

    Hoe mensen dit vinden? Geen idee. Voorlopig reken ik op mond tot mond reclame.

  3. Beus schreef:

    Ziet er ook hier goed uit.

  4. fransmuthert schreef:

    We gaan het sober houden hier Beus. Met duidelijk de nadruk op de teksten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *