Rampzalig links

Geplaatst: 15 februari 2024 in actualiteit, afvalscheiding, bestuurlijke vernieuwing, bestuurskracht, formatie, politiek, zorg

Opgepookt door de Wakkerste Krant van Nederland en VI-volksmenner Johan Derksen waren we afgelopen tijd getuige van de stuitende wijze waarop gehakt gemaakt werd van D66-coryfeeën Sigrid Kaag en Rob Jetten. En nu is het kennelijk de beurt aan Frans Timmermans. Het past naadloos in het straatje van Geert Wilders die niet gehinderd door feiten al jaren op kruistocht is tegen alles wat naar links (of wat daar voor door gaat) riekt. Deze week nog (informatiebesprekingen of niet) haalde hij één van z’n favoriete hobby’s van stal: het affikken van de linkse kliek bij de publieke omroep.

Laten we eens even kijken waar ie het over heeft. Ik beperk me even tot wat de NPO ons op de televisie voorschotelt. Iedere werkdag van 07.00 – 10.15 op NPO-1 worden we drie uur lang vergast op ‘Goedemorgen Nederland’. Verzorgd door het publieke WNL (Wij Nederland, voorheen Wakker Nederland), het mediaspeeltje van De Telegraaf. Zoals ze zelf keer op keer ronkend verkondigen: het onversneden geluid van rechts Nederland op NPO-1. Met een hoog Chocoladelettergehalte. Bij dezelfde publieke zendgemachtigde kun je op zondagmorgen een uurtje aanschuiven bij ‘WNL op Zondag’. En ook in de late night babbelprogramma’s OP1 heeft WNL een flinke vinger in de pap. Op maandag-, donderdag- en vrijdagavond krijgen ze ruim baan. Ik heb er geen moeite mee.

Stukken ernstiger is het gesteld met de ultra-rechtse bagger aan complottheorieën die Ongehoord Nederland op dinsdag en donderdag om 12.15 uur drie kwartier lang over ons uit mag storten. Inderdaad: ongehoord.

Naar beneden afgerond twintig uur per week publieke televisie waar Wilders slapeloze nachten van heeft???

In dit licht is het ronduit een gotspe dat de geblondeerde tovenaarsleerling bij schrijnend gebrek aan kwaliteit in eigen gelederen (ik had die vreselijke Dion Graus, nummer 14 op de lijst, graag aan het werk gezien) nu voor de tweede keer uitgerekend uit die rampzalige linkse hoek een informateur uit z’n hoge hoed tovert. Hoewel? Hoogste tijd voor de sneue Telegraafcolumnist Plasterk om z’n rooie stropdas maar ’s aan de wilgen te hangen. Maar met Kim Putters uit diezelfde vervloekte PvdA krijgt de informatie wellicht de broodnodige kwalitatieve injectie. Die gaat vermoedelijk na een paar weken vaststellen dat we met de door Dilan tot salonfähig gepromoveerde PVV de oorlog niet winnen.

reacties
  1. hermanstel55 schreef:

    En ik maar denken, dat de NPO omroepen onafhankelijk en onpartijdig moeten zijn. ( Volgens de Minister dan). Enfin, 1 zender kan toch wel weg? Er kijkt toch geen hond meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *