Komkommertijd  bij het Naarder Nieuws

Geplaatst: 4 januari 2017 in actualiteit, gelezen, Gooise Meren, media, Naarden, Naarder Nieuws, portretten

de-noarder-logo

acuAan het boeiende feuilleton over de baas van de Grote Kerk en onze bezoldigde stadspromotor die het met hun ‘Nacht van Naarden’ schopten tot ‘Naarders van het Jaar’  wil maar geen eind komen. Vorige week op maar liefst twee pagina’s meer dan prominent in het nieuws en deze week ook nog eens met een uitgebreide follow up. Ze kunnen geen poot meer zetten in de Markstraat zonder aangeklampt te worden door laaiend enthousiaste fans. En dat moet  voldoening geven.
Iedereen gunt ze uiteraard hun uitverkiezing  maar we zijn nu toch wel zo ongeveer volledig bijgepraat. Zodat we ons  op dezelfde pagina maar eens storten op het rubriekje ‘Onder Ons’, het wekelijkse journalistieke hoogstandje dat via risicoloze vraagjes en al even risicoloze antwoordjes keer op keer ongemeen de diepte ingaat met een plaatselijke coryfee die uit de anonimiteit gerukt dient te worden..
Hoewel: plaatselijk?
Het lijkt er op dat we een beetje door onze vestingstedelijke prominenten heen zijn want we moeten het (al weer) doen met iemand van de buren. Of zou het te maken hebben met onze goede voornemens in 2017? Want de Bussumse acupunturiste Adrienne prikt je gedecideerd van je verrekte rookverslaving af.
Adrienne is ongetwijfeld een schat van een mens maar in Naarden zitten we toch niet te wachten op al dit moois dat zich buiten onze gemeentegrenzen afspeelt?
Het oude liedje dat weer hardnekkig de kop op lijkt te steken.
Hoogste tijd voor Enter Media om er maar Gooise Meren Nieuws van te maken.
Maar we mogen ons gemeentewapen houden.
Dat weer wel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s