ZUUR & ZOET is uit

Geplaatst: 15 november 2016 in Uncategorized

cover-zzFlyer2016def.JPG

Maak je geen zorgen. Zo’n bloedbad als in 1572 gaat het hier niet worden. Maar om nou te zeggen dat het na 1 januari in Naarden één en al feestelijkheid is: nou nee!
De columnbundel Leven na de dood (november 2015) bewees dat onze vestingstad, tegen de verdrukking van een bestuurlijke samenvoeging in, springlevend is.
Die lijn wordt in ZUUR & ZOET genadeloos voortgezet. En hoewel de plaatselijke ontevredenheid zeker niet over de wallen klotst, in 200 pagina’s toch maar weer ’s ruim baan voor het zuur van het al of niet gespeelde ongenoegen. Het blijft echter steeds gelamenteer met een knipoog. Ook het zoet komt uitgebreid aan bod. Daarvoor staat met name een aantal gevoelvolle portretten garant. Het soort lichtvoetigheid waarmee je er vermoedelijk voorlopig weer een tijdje tegen kunt.

Vanaf vandaag is dit boekje te scoren bij Ruijsdael op ’t Hoekje in Naarden.
Kosten: 13 euro. We gaan het noodlot tarten (..).

Ruijsdael tekening FB.jpg
Vind je het leuk om een (ev. gesigneerd) exemplaar privé bij mij af te halen?
Beijert 11 Naarden Vesting.
Woon je wat verder op in de Gooise Meren en is de gang naar Naarden Vesting net iets te veel van het goede, maak dan 13 euro over op NL03INGB0003825452 t.n.v. F.H.Muthert Naarden. Als je je adres even vermeldt dan ligt ZUUR&ZOET, zodra de overschrijving binnen is, dezelfde dag nog in de bus.

Advertenties
reacties
  1. Beus schreef:

    Grappig dat de schrijver, de bezorger van de verhalen, ook de fysieke bezorger kan zijn. Dat kan heel wat verhalen voor het boekje van 2017 opleveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s