Het gaat helemaal top met de Linda

Geplaatst: 29 september 2016 in actualiteit, consument, Naarden, zorg

20160927_131029.jpg

Gisteren schoot een hevig verontruste kennis mij aan.
‘Is er soms weer iets te doen in de Vesting?’
Het venijn zat ‘m natuurlijk in dat ‘weer’. Daar kun je een positieve of negatieve draai aan geven. Mij hoor je niet lamenteren over een beetje reuring in ons Hart van de Gooise Meren. Maar van oma’s vraag spatte de irritatie overduidelijk af.  Ging met kleinzoon voor een educatief speurtochtje door de vesting en kon op het Promersplein haar auto niet kwijt. En inderdaad. De tijd dat je daar een kanon kon afschieten ligt ver achter ons.
Het Bastion Promers herbergt tegenwoordig een aantal bedrijfjes dat steeds brutaler naar de periferie van het vestingwerk verdreven wordt door de uit z’n voegen groeiende LINDA. Het glossy periodiekje van de tv-coryfee dat het imago van kappersblaadje kennelijk ver achter zich heeft gelaten. En ook op het plein weet het bladenvolk van wanten tussen de sporadische heilige koeien  van de allerlaatste gemeenteambtenaren. Een sliert kwebbelende jonge meiden toert weliswaar dagelijks op de fiets langs mijn achterdeur richting de baas. Maar het hogere segment van het blad scheurt gemotoriseerd naar de redactietafel.
Het is dringen geblazen.

Advertenties
reacties
  1. Anoniem schreef:

    Hoi Frans,misschien is het een idee om een actie te starten om Naarden-Vesting auto vrij te krijgen. Ik ben zelf geboren op de Meerstraat en weet dat in de Vesting alles te belopen is. Helaas kan ikzelf zo’n actie niet starten omdat ik tegenwoordig in Enschede woon. Met vriendelijke groet van Melinda Griek (dochter van Gré Griek,wijlen bridger)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s