Nieuw toetsenbord voor Maud

Geplaatst: 19 september 2016 in actualiteit, cultuur, Facebook, gezondheid, Muziek, Naarden, Naardenezen, politiek, zorg

maudMet enige bezorgdheid  lees ik de recente penetrante reacties van de rondborstige Hans van Mierlo adept op de Facebooksite Naardenezen. Nooit geweten trouwens dat ze ooit de revolutie van wijlen Piet de Roos tegen het Stadskantoor gesteund heeft.
Het laatste lokale wapenfeit van onze voormalige bestuurscoryfee was dat ze zich in haar eigen inpandige Naardense garage op onfortuinlijke wijze een ernstige fractuur bezorgde door haar bolide op het steile afritje niet op de rem te zetten.
Toen de wonden uiteindelijk definitief gelikt waren, vertrok ze met de noorderzon naar Zutphen,  waar de trotse bezitter van de Luden-penning haar hoogculturele reuksporen hardnekkig blijft afscheiden.
Met Maud kun je nog steeds achter de muziek aan.
Over penetrant gesproken. Ik herinner me haar onvergetelijke rol als vleesgeworden incontinentieluier bij de fusie tussen de Naardense Godelinde Scholengemeenschap en het Weesper Casparus College. Thans Vechtstede College.
Wij brachten in kommervolle tijden met de nodige pijn in het hart ons Naardense havo en vwo naar Weesp. Om de haverklap gaf de geboren consultant daar acte de présence om het samengaan in goede banen te leiden. Tot groot ongenoegen van de geplaagde conciërge overigens. Haar heftige, dieprode lippenstift was met de beste wil van de wereld met geen enkele hoogwaardige vaatwasser van de door haar gehanteerde wijn- en sherryglazen af te rammen. Zodat na ieder bezoekje al dat glaswerk ten einde raad maar in de kliko geflikkerd werd.
Een forse onkostenpost op die toch al wankele begroting.
We hebben er ons manmoedig over heen gezet.

Haar reacties op Naardenezen dus.
Onbegrijpelijk abracadabra.
Haastwerk?
De tragische gevolgen  van het onverkwikkelijke garage-incident die jaren later alsnog op mentaal terrein beginnen door te werken?
Kan het me amper voorstellen.
De schuld moet liggen bij een inferieur toetsenbord.
Reden voor haar trouwe Naardense fans om een crowdfunding (daar zijn we hier goed in) voor een nieuw exemplaar op te starten zodat de Zutphense reacties voortaan een beetje ordentelijk doorkomen.
We kijken er naar uit.

14316821_333915340280544_660104171937233813_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s