Onderzoek: Naarden scoort een 8

Geplaatst: 12 augustus 2016 in actualiteit, consument, enquete, gelezen, geluk, Jeu de Boules, media, Naarden, toerisme, vakantie, zorg

strandje2

Enquêtes zijn het gedroomde medium voor de lafaard. Mensen die ze naar waarheid  invullen, zijn doorgaans niet representatief. Sta er bijvoorbeeld niet raar van te kijken als straks uit een enquête blijkt dat er evenveel getrouwde mannen als vrouwen zijn.
Naar de betrouwbaarheid van het recente onderzoekje van reisboer Zoover kunnen we slechts gissen. Als Jan de Toerist Naarden echter het cijfer 8 geeft, dan toucheert de rechtgeaarde chauvinist dat natuurlijk soeverein. We moeten het in deze Olympische weken met zilver doen. Weesp (8,4) greep het goud. Enthousiasme ontstaat niet door wat er is maar door wat men verlangt.
Op naar de verbeterpuntjes dus.
Ons uitgaansleven is gewoon kut met peren.
Het jeu de boules genootschap De Vestingballen gaf ongewild  al een eerste voorzetje. De uit eigen middelen betaalde renovatie van de baan leverde een bij nader inzien nogal gênant neveneffect op. Badgasten hebben ongegeneerd bezit genomen van het wat soft uitgevallen Court Central en het zal de bouleurs de nodige overredingskracht kosten om dat geteisem te verdrijven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s