Drie keer is scheepsrecht

Geplaatst: 30 juni 2016 in actualiteit, Naarden, zorg

13567017_1009502799128287_2312345767687956475_nHet leven van een bescheiden Naardense middenstander gaat in deze kommervolle tijden bepaald niet over rozen. In twee opeenvolgende nachten probeerden onverlaten zich toegang te verschaffen tot Ruijsdael op ’t Hoekje. De op één na leukste winkel van Naarden Vesting. Erg handig waren de boys niet. Wel vasthoudend. Met een boor van vermoedelijk een dubieus huismerk waren ze een kwartiertje in de weer. Het slot was van betere kwaliteit. Teleurgesteld dropen ze af. Een attente buurvrouw noteerde bij de eerste poging omstreeks die tijd het nummer van een wegrijdende (spiksplinternieuwe, gejatte?) auto. De bewakingscamera’s hebben van binnenuit deze sneue acties vastgelegd. Maar denk vooral niet dat die bleekneuzen op het bureau handelend optreden. Met een schaapachtige blik liet de dienstdoende functionaris de bewijsvoering zonder al te veel interesse over zich heen komen. Zo’n auto moet toch in ieder geval in vijf minuten na te trekken zijn, zou je zeggen. En de protocollen bij de Hermandad kunnen ook wel een opfrisbeurtje gebruiken want de jongens van de technische recherche die vanochtend na de tweede keer even routineus kwamen rondsnuffelen, hadden totaal geen weet van een vergelijkbaar feestje in de voorgaande nacht.
Het enige commentaar: Maar uw artikelen staan wel érg in het zicht.
Moet de hele inventaris ’s nachts misschien achter slot en grendel?
Met buitengewoon veel belangstelling gaan Erik en Claire de komende nacht in.
Dan maar zélf boeven vangen.
Als drie keer inderdaad scheepsrecht is ……..

Advertenties
reacties
  1. astrid schreef:

    Hoi Frans, er moet wel een slot op zodat de cilinder niet getrokken kan worden….op zijn minst. Verder een rekwerk voor het raam v.d. voordeur. Er zijn al overvallen etc. geweest dus beveiligen maar… en een bijltje klaarleggen voor ongewenst bezoek 🙂

  2. Jack schreef:

    I’ll right away take hold of your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service.

    Do you have any? Kindly permit me recognize so
    that I may just subscribe. Thanks. http://www.yahoo.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s