Schuivende panelen

Geplaatst: 9 juni 2016 in actualiteit, komkommertijd, Naarden, preventie

baal

Wanneer Amsterdamse onverlaten er met de centjes van Bob Pels (Het Wapen van Naarden) van door gaan, heeft de Hermandad het klusje gelukkig binnen een paar uur geknipt en geschoren. En die kale heer in het donkerbruine jack, de gebleekte, blauwe spijker-broek, het witte T-shirt met kleine V-hals en de zwarte schoenen met opvallend witte zijkanten van de zolen zal toch wel zo vriendelijk moeten zijn om die gouden solitairring alsnog te komen afrekenen bij Hugo van Baal. De beveiligingscamera’s van Hugo snorden exclusief voor Facebook attent mee tijdens het onverkwikkelijke incident. Er moet echter nog heel wat administratieve rompslomp doorgeworsteld worden, wil ie ’n ringetje nog terugzien.
En wat te denken van zo’n lullig snelheidsmetertje in de Marktstraat ter hoogte van Fine? De plek bij uitstek om als aspirant-Max je gaspedaal maar ’s stevig in te trappen.

horecagrap2
Dat het tussen de Naardense horeca-ondernemers niet altijd koek en ei is, mag een publiek geheim genoemd worden. Maar je kunt je toch amper voorstellen dat ze uit pure broodnijd elkaars sandwichborden rond de Grote Kerk verplaatsen, omleggen of zelfs helemaal weghalen?
Dorpsrumoer in komkommertijd

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s