Kom op Naardense kerels !!

Geplaatst: 3 mei 2016 in crisis, de dood of de gladiolen, emancipatie, gelezen, gezondheid, Naarden, ouder worden, sport, zorg

hellemond5Sportscholen draag ik een warm hart toe.
Niet dat ik er ooit een poot over de drempel zette. Maar als je het zweten in sportief verband al een leven lang aan je hart drukt, kan dat soort clubjes alleen maar vertederen.
Een paar keer in de week fiets ik op weg naar de tennisbaan langs Van Hellemond aan de Amersfoortse Straatweg. Geen idee wat zich achter die muren afspeelt aan samengebalde magie. Maar als je de volledig afgetrainde zombies zich na afloop op hun tandvlees naar hun auto (dat dan weer wel) ziet worstelen, heb je zo je natte vermoedens. Het moet daar een waar walhalla voor de bodycultus zijn. Enige probleem: de mannetjes schijnen maar amper te porren te zijn voor ‘back in shape’. Zeker die vanaf 40 jaar. En ik maar denken dat het voornamelijk het masculiene gajes is dat daar met een personal coach dwangmatig aan de halters hangt. Als je doorclickt op de website wordt de malaise helemaal duidelijk.
Nur daadkrachtige topwijven.
Tachtig dagen vind ik trouwens een verrekt lange periode om de boel op orde te krijgen. Maar dat aantal zal wel te maken hebben met hun 80-jarige feestje dat verantwoordelijk is voor de lucratieve aanbieding.

hellemond1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s