Tip

Geplaatst: 26 februari 2016 in actualiteit, afscheid, Gooise Meren, Naarden, overheid, politiek, zorg

doolhofWil je in het doolhof van de Gooise Meren de zo felbegeerde uitgang nog een beetje voor sluitingstijd vinden, dan is het zaak om goed op de kleintjes te letten. De vine fleur van organisatie-experts in de personeelsmanagement-branche is losgelaten op ons piepende en krakende fusiegedrocht.
We kennen al de tombola van de wijkwethouders, nu blijkt dat ook het voltallige ambtenarenpotentieel z’n partijtje vrolijk mag meeblazen in een verwarrende stoelendans. Wat zoveel betekent dat je in ons Stadskantoor aan de balie je treurige gesprekjes moet aangaan met Bussumse en Muidense allochtonen. De vertrouwde Naardense gezichten duwen hun pasje intussen allesbehalve blijmoedig door de Bussumse prikklok. Als ze tenminste al niet op bovennatuurlijke wijze zijn afgevloeid.En dat allemaal om de vier bloedgroepjes zo snel mogelijk aan elkaar te laten wennen…..
Het summum van effectiviteit.
Mocht je dus van zins zijn om bijvoorbeeld een bescheiden verbouwinkje los te laten op je vestingwoning, laat dan ons Stadskantoor maar even helemaal links liggen en stoom meteen op naar de Bussumse Brinklaan. Daar straalt je bij binnenkomst achter de helpdesk die overbekende Naardense expat tegemoet die onmiddellijk daadkrachtig de telefoon grijpt (‘Ik heb hier iemand uit Naarden...’) en je binnen de kortste keren verbindt met de hoogste baas in dit soort kwesties.
Dakkapelletje geregeld voordat je ook nog maar een moment aan de vereiste bouwtekeningen gedacht hebt.

Advertenties
reacties
  1. Ben Blaas schreef:

    Zo gaat dat, de verschillende culturen moeten kosten wat het kost uitgeroeid worden, heb ik ooit op een opgedwongen management cursus geleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s