Jatwerk van de G&E

Geplaatst: 18 februari 2016 in actualiteit, Gooi en Eemlander, Naarden

naarder koerier 2.0 jpg

logo-gooi

Het zal wel vallen onder de vrije nieuwsgaring.
De Gooi en Eemlander, die regelmatig uitgebreid zitten te pitten als het om actueel regionaal nieuws gaat, is vandaag tenslotte tot leven gekomen. Hoe zit het? Wilde de volbloed dochter van de Krant van Wakker Nederland die doorgaans niet verlegen zit om forse chocoladeletters, haar vingers niet branden aan ‘het Vestingmuseum’ ? Of waren er andere redenen om met een grote boog om de ontwikkelingen rond ons Naardense museum heen te gaan? Het verhaal zoemde immers al ruim een week rond.
Alexander Poort van de G&E zal met het schaamrood op de kaken de Naarder Koerier 2.0 gelezen hebben. Resultaat: het artikeltje van vandaag waar het haastwerk en bijbehorende onzorgvuldigheid van af spatten.
Ik heb in mijn genuanceerde verhaal van 16 februari zeer bewust geen melding gemaakt van de bedragen waar het in deze ‘zaak’ om gaat. Vond ik niet zo kies. Poort doet dat in zijn inhaalslag wel. Z’n goed recht. Maar dan moet ie wel met de juiste cijfertjes komen natuurlijk. Als ik goed geïnformeerd ben, zou daar wel eens het een en ander aan kunnen schorten. Slordig dus.
En by the way: ook wel chic eigenlijk om iets aan bronvermelding te doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s