Vanaf nu op ieder nachtkastje in Naarden en omgeving

Geplaatst: 17 november 2015 in Naarden
Tags:, ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommige sombere piskijkers zien het allemaal niet zo zitten na 1 januari 2016. Die fusie dus.
Maar zo treurig  is het zeker niet gesteld met de  identiteit van Naarden. Elan genoeg voor een eigen unieke positie binnen de Gooise Meren. En om die Naarders al vast een inspirerend kontje te geven voor het nieuwe jaar,  dit bescheiden columnbundeltje van de hand van de plaatsvervangend nachtburgemeester van Naarden. Over onze vestingstad. Maar zeker ook lekkere stuff voor niet-Naarders. Veel satire, dubbele bodems, overdrijvingen en knipogen in de gepeperde columns en verhalen. Daarnaast  een selectie van prikkelende teksten uit de cabaret-optredens waarmee Dubbelfout op vier opeenvolgende Nieuwjaarsrecepties van de gemeente Naarden het stadhuis op stelten zette.Voor het geval dat je het in januari door het heftige tempo niet kon bijbenen.
Over tijdsbeeld gesproken.
voorkant LNDDKortom,  genoeg munitie voor ‘Leven na de dood’.
Na het succesvolle  ‘Krabben aan de korst‘, 2009  (nog steeds via internet te bestellen bij  Boekscout in Soest) is dit nummertje twee. Je zat er vermoedelijk niet op te wachten maar als het uit is, zal het een regelrechte verrassing blijken. Uitgegeven in eigen beheer. Het voornaamste doel was om de prijs zo vriendelijk mogelijk te houden. Dertien euro, ter waarde van zeg maar een weekendpakketje  leesvoer met NRC/Handelsblad,  de Volkskrant,  en de Linda. Mét plaatjes, jazeker. Past met z’n 128 pagina’s in december naadloos in de schoen en onder de kerstboom.
Daarnaast regel ik zelf de promotie en distributie.
Woon je om de hoek dan kun je het gewoon bij mij kopen. Zit je wat verder weg dan is een simpel mailtje naar mut@ziggo.nl  voldoende. Ik zorg er voor dat het in je bezit komt. Ook te verkrijgen bij:
Erik en Claire, Ruijsdael op ’t Hoekje (nu ook voor boeken en wijn) en
Saskia, Juffertje in ’t Groen, in de Conceptstore , Marktstraat Naarden.

20151107_094058?

Met medewerking van de Naardense middenstand dus.  Het liefst had ik dit hebbedingetje natuurlijk ook liggen waar het eigenlijk hoort: bij LOS, onze enige echte boekhandel in Bussum, dat andere Gooise Meren bolwerk. Daar zal het wel niet van komen want er is voor Cor en Lenneke, vanwege de messcherpe bodemprijs, amper aan te verdienen. Wel jammer natuurlijk.

Advertenties
reacties
 1. Aty van Woudenbergh- de Vlaming schreef:

  Hallo Frans,
  Heb helaas door omstandigheden niet altijd de tijd en gelegenheid je columns allemaal te lezen, laat staan te reageren. Als geïnteresseerde in de (Naardense) geschiedenis, ben ik ik altijd blij met de foto’s, etc.
  Vind je boek(je) een leuk initiatief, dus wil zeker een exemplaar kopen.
  Haal ik het in de winkel of kom
  Je het brengen!
  Groetjes, Aty.

 2. rednasasil schreef:

  Frans Muthert heeft iedere Naarder op zijn nachtkastje…Tja, dat zal een nachtkast zijn 🙂 Succes, anyway.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s