Tom

Geplaatst: 12 september 2015 in actualiteit, de dood of de gladiolen, sport, Vuelta
Tags:

welke-obstakels-moet-dumoulin-nog-overwinnen-in-vueltaNu we aan het dieptreurige voetbalfront werkelijk geen ruk meer te zoeken hebben, komt onze coureur uit het bronsgroen eikenhout wel als een geschenk uit de hemel vallen. Twee weken lang was de ware liefhebber, bij stuitende afwezigheid van de NOS, overgeleverd aan Eurosport met commentaar van een hitsige juffrouw en een wat suffige oud-renner, aan de lopende band onderbroken door die schijtreclames.
Nee, dan liever de Bels, met altijd deskundig commentaar in sappig Vlaams. En, nooit weg, een opvallend warm hart voor ‘onze’ Tom.
Net op tijd hebben de jongens van de NOS, die naarstig op zoek zijn naar alternatiefjes voor het zielloze geschuif van het Nederlands Elftal, door dat er in Spanje sportieve eer valt te behalen. Hopelijk halen ze vandaag en morgen Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot van stal die ons deze zomer in La Douce France tijdens etappes waarin geen zak was te beleven, urenlang uiterst vermakelijk aan de praat hielden. Onze nationale omroep pakt meteen ook fors uit. Maar liefst een hele middag ‘op de antenne’.
Therapeutische uurtjes voor de volgevreten Robin, Wesley, Memphis, Bruno en Daley c.s. die tegenwoordig meer oog hebben voor geile schoentjes in alle kleuren van de regenboog, poenige bolides en druistige dames dan voor de elementaire beginselen van hun zwaar overschatte core business. Qua mentaliteit valt er vandaag en morgen vermoedelijk nog heel wat op te steken.
Kijken dus, jongens.

Advertenties
reacties
  1. Beus schreef:

    Overigens vind ik het commentaar op eurosport zeer deskundig.

  2. dijkje48jos schreef:

    Mooi stukkie Frans. Vond die hitsige dame trouwens wel amusant en ze had verstand van zaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s