Bal

Geplaatst: 24 mei 2014 in actualiteit, cultuur, folklore, Jeu de Boules, Naarden, persoonlijk, vakantie
Tags:

naarder-koerier
Het is elke keer weer een verrassing hoe een simpel doch gemêleerd Vestingstraatje als de Beijert op hoogtijdagen z’n illustere bewoners die in den vreemde hun snufferd aan het venster steken, weet te verwennen. Je hoeft bij het buiten zetten van de vuilniszakken maar even achteloos kond te doen van de indrukwekkende palmares die medebewoner Daan in een poenig vakantieresort in het land van Erdogan al ballengooiend bij mekaar poetste, of de hijgerige actiecomités die zich onledig houden met een hartverwarmende verwelkoming van haar bloedeigenste toppertje, worden uit de grond gestampt.
Gisteravond was er dan de generale repetitie voor de ontvangst die de verloren zoon ten deel zal vallen. Wat onze immer uiterst bescheiden headhunter betreft, die ook in korte tijd het troetelnaampje ‘The Voice’ verwierf, was het een kwestie van de oude draaiboeken onder het stof vandaan halen. Iedereen heeft ongetwijfeld op z’n netvlies nog het zinderende, spontane volksfeest (met rondvaart) na afloop van Limes Open 2013.
Niet voor niets is het eenvoudige straatje dat buiten deze welbespraakte ambassadeur verder werkelijk stijf staat van het pure talent, uitgeroepen tot Jeu de Boules Avenue.
Burgemeester Joyce heeft de ambtsketen al helemaal op scherp op het nachtkastje liggen.
De tranen van ontroering en de champagne zullen weer uitbundig vloeien.
Reken maar van yes.
WELKOMDAAN

Advertenties
reacties
  1. Marije van Proosdij schreef:

    Hey Frans Vanavond borrel in de wijnwinkel kom je ook? Groetjes Marije

    Met vriendelijke groeten, Marije van Proosdij-Verfürden

    Coffee Culture Naarden Marktstraat 14 1411 EA Naarden-Vesting Coffee Culture Bussum NS Station Naarden-BussumStationsweg 3, 1504 AN Bussum T 035 – 6780802F 035 – 6952190M 06 – 20 489 989 E marije@coffeeculture.nl W http://www.coffeeculture.nl

    DISCLAIMERDe informatie verzonden met dit E-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van dezeinformatie door anderen dan de geadresseerde en gebruik door hen die niet gerechtigd zijn van de informatiekennis te nemen, is verboden. Indien u niet de geadresseerde bent of niet gerechtigd bent tot kennisneming, isopenbaarmaking, verspreiding, vermenigvuldiging en/of verstrekking van deze informatie aan derden, niettoegestaan, en wordt u verzocht de afzender daarvan op de hoogte te brengen en het bericht te vernietigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s