HET GESODEMIETER ROND DE NAARDENSE FEESTVERLICHTING.

Geplaatst: 31 oktober 2013 in actualiteit, crisis, folklore, media, Naarden, zorg
Tags:

naarder-koerier
Nieuwe afbeelding (2)De Naardense middenstand trekt het niet langer. Anderhalf jaar geleden gaf de Ondernemersvereniging Naarden-Vesting (OVNV) bij monde van voorzitter/koffiespecialist/Vestingbal MARIJE VAN PROOSDIJ aan, de benodigde pecunia voor de sfeerverlichting niet te kunnen ophoesten.
Nu onze vestingstad komende feestmaanden op zwart dreigt te gaan, wordt het toch wat onrustig in het Stadskantoor. Daar vindt om onduidelijke redenen (wat is de toekomst eigenlijk na de fusie?) momenteel een nogal ingrijpende, geldverslindende renovatie van het interieur van het gebouw plaats. Maar centjes voor een beetje ordentelijke feestverlichting zijn er niet. Waardoor de goedheiligman zich over een paar weken in het stikkedonker door de mooiste Sinterklaasoptocht van Nederland zal moeten worstelen.
Met de verkiezingen volgend jaar voor de deur natuurlijk niet een echec dat de plaatselijke politieke partijen graag op hun palmares hebben staan.
En nu dus een tussenvoorstel voor de middenstand. Ook dat oogst weinig sympathie.
In juni had zo’n voorstel wat de OVNV betreft wellicht nog een kans gemaakt. Maar die heeft al haar energie (en geld) inmiddels gestoken in de uitermate geslaagde ‘Vestingzondagen’ .  Zonder ook maar één cent gemeentelijke subsidie,  uitgegroeid tot één van de hoogtepunten van het jaar.
Pikant detail: De Naarder Koerier (..) die woensdagmiddag door de bus gleed, rept van een vergadering die op woensdag (..) passeerde.
De gemeente-kopy moet afgelopen weekend al ingeleverd zijn.
Altijd leuk, zo’n bericht over een vergadering die een uurtje of zes na het verschijnen van de krant nog moest plaatsvinden.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s