HET RITUEEL VAN ARNOLD

Geplaatst: 14 oktober 2013 in folklore, Naarden, persoonlijk, portretten, wetenschap
Tags:, ,

naarder-koerier
IMG_2988Langzamerhand krijgen we alle karakteristieke persoonlijke manieren waarop onze bouleurs hun worp aanpakken aardig in kaart. Zo kennen we onder meer: de rollers, de ploffers en de knallers.
De met afstand duid elijkste representant van de laatste categorie, niemand zal dat wagen te ontkennen, is WALTER. Gedurende de afgelopen weken heeft ‘De Ketser’ menige comfortabel gepositioneerde vijandelijke bal, tot grote deceptie van de betreurenswaardige betrokkene, schijnbaar achteloos weg getireerd. En hij verzorgt er, op geen enkele manier gehinderd door wat voor minderwaardigheidscomplex dan ook, zelf altijd een aansprekend commentaar bij.
Stukken gecompliceerder lijkt het gesteld met het ritueel van ARNOLD. Plaatsnemend op de voorgeschreven afwerkplek, concentreert hij zich gedurende enige seconden nauwgezet op de dingen die gaan komen. Waarna hij, als een castagnetspeler die z’n instrument vlak voor het optreden bij wijze van laatste inspectie vervaarlijk schuddend tot net even boven hoofdhoogte brengt, uiteindelijk besluit om via een even verrassende als miraculeuze DUW-beweging (nee, Arnold GOOIT NIET) z’n geluk te beproeven. Daarbij, tot bittere teleurstelling van z’n maatje BART, achteloos alle kuren van het geaccidenteerde terrein volledig negerend.
Toch zou het wel eens een trend kunnen worden, die ARNOLD SHUFFLE.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s