Experiment

Geplaatst: 28 juli 2013 in actualiteit, overheid, zorg
Tags:

Geen idee hoe het op het stadhuis staat met de evaluatie, maar als vestingbewoners zijn we zeer content met de experimentele containers voor het gescheiden afval. Deze kolerezooi op dinsdagmorgen behoort nagenoeg tot het verleden. Die verrekte kraaien hebben hun werkterrein noodgedwongen verplaatst.

vuil1
En wat de cynici betreft die denken dat het allemaal op één hoop gedonderd wordt: dagelijks komt er voor iedere container een speciale vrachtwagen langs om de handel af te voeren. Logistiek gezien vermoedelijk een prijzige affaire. Reden om zo snel mogelijk over te gaan tot het plaatsen van een permanente, ondergrondse constructie?

Advertenties
reacties
  1. Ja dat is 15 jaar geleden wel eens voorgekomen dat gemeenten het eea apart inzamelden en het zelf weer op de grote hoop gooiden. Ik ken die heikneuters (en daar zitten buren bij die zichzelf als zeer milieubewust classificeren) die anno 2013 nog steeds denken dat dat de norm is, en daarom ijzeren heinig alles in één vuilnisbak kiepen. Zielig.

    Realiteit is dat er bedrijven zijn die op zoek zijn naar herwinbare materialen in het afval en op zoek naar methoden om er ook wat mee te doen. Echtgenoot kreeg afgelopen week nog een telefoontje van iemand die mogelijkheden van een bepaald soort polyester aan het onderzoeken was.

  2. Paul Vuijst schreef:

    HET IS ALLEEN JAMMER DAT MEN ER OOK EEN OUD PAPIER BIJ GEZET HEEFT..VELE JAREN ZAMELT STICHTING DE POORTERS VAN NAARDEN OUD PAPIER IN ACHTER DE GELE LOODS OM DE KOSTEN VAN DE HULPTRANSPORTEN TE DRUKKEN. MENSEN BLIJF A.U.B. UW OUDE KRANTEN ACHTER DE GELE LOODS IN DE BLAUWE CONTAINERS DEPONEREN? BIJ VOORBAAT DANK

  3. Hanneke in Hanoi schreef:

    hebben jullie nog vuilniszakken?? die zijn hier al minstens twintig jaar geleden afgeschaft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s