Denkt de gemeente soms dat we achterlijk zijn?

Geplaatst: 11 mei 2013 in Naarden
Tags:

naarder-koerier
mens erger je nietDe inspraakprocedures willen in onze vestingstad dan regelmatig niet al te soepeltjes verlopen (met als kroonjuwelen de herinrichting van het Ruijsdaelplein en  het bestemmingsplan van de Storkterreinen), als de hand aan de ploeg gaat in de wat  trivialere sectoren, borrelt er plotsklaps een amper te evenaren soort daadkracht uit de burelen van ons Stadskantoor.
De tranen springen je er spontaan van in de ogen.
Na het ambtelijke hoogstandje met betrekking tot de plaatsing van een lantaarnpaal dwars door een boom heen aan eerder genoemd plein, kunnen we echter al weer een tweetal nieuwe booming items toevoegen aan ons indrukwekkende rijtje dijenkletsers:
Eén ding is in ieder geval zeker: onze ambtenarij heeft geen hoge pet op van de leeskwaliteiten van de modale ingezetene. Reden om over een lengte van circa vijftig meter maar liefst 12 (twaalf!!!) borden te plaatsen die zelfs voor ernstig visueel gehandicapten op ondubbelzinnige wijze  aangeven dat men not amused is, mocht je het in je hersens halen je heilige koe langs de stoeprand te droppen.
En wat te zeggen van zo’n elektronische snelheidmelder pal voor de deur van één van onze vestingmakelaars?  Altijd leuk om je  als fervente filedeelnemer halverwege de Marktstraat ervan te kunnen vergewissen dat het op onze gerenoveerde promenade allemaal geen ene ruk opschiet.
Of, zoals onze belastingdienst al jaren met kurkdroge ogen roept: Leuker kunnen we het niet maken.
vestingparkerensnelheidsmeter 

Naschrift:
Op de plaatsing van deze post kwamen nogal wat reacties van mensen die dachten dat ik het uit m’n dikke duim gezogen had.
Kan toch niet waar zijn?
Dus vanmorgen maar even met de cameraploeg erop uit. Fact checks.
Op de fiets, want zo’n filmpje moet eigenlijk binnen een minuut gepiept zijn.
Een combinatie van camera, geluid en regie op de fiets in één hand geeft wat schokkende beelden. Sorry daarvoor. Maar het levert wel een uniek tijdsbeeld op. In het filmpje meld ik 15 borden. Ik heb er zelfs nog eentje over het hoofd gezien. 16 dus. Over een afstand van 50 meter……..

Advertenties
reacties
  1. Anoniem schreef:

    Ik sta helemaal achter je visie ,wij zijn te slim voor de gemeente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s