Arie Slob moet met de billen bloot

Geplaatst: 26 september 2011 in actualiteit, crisis, cultuur, emancipatie, folklore, Fundamentalisme, geloofsbeleving, opvoeding, zorg
Tags:

Het Nederlands Dagblad had onlangs een interview met Monique Heger, de Wageningse die in 2007 moest terugtreden als fractievoorzitter namens het lokale clubje van christelijk-socialen. Heger die God op haar blote knieën mag danken dat ze bij haar gristullukke splinter als vrouw überhaupt haar klep nog mag opentrekken, bleek godbetert een heuse relatie met een dame te hebben. Iets wat bij hun Almachtige absoluut niet door de beugel kan. Alle pogingen tot een come back op de kieslijsten van de CU liepen uit op een drama. Ze komt vanwege haar perverse geaardheid niet meer aan de politieke bak. Reden voor homobelangenvereniging COC om de Mannenbroeders uit te nodigen voor een debat. Want er moet maar ‘s duidelijkheid komen in die hel en verdoemenis. Dat er zoiets als homoseksualiteit bestaat, daar kunnen ze zelfs bij de CU twintig eeuwen na Christus (BBC) niet meer om heen. Praktiseren is weer een ander verhaal. Dat heb je maar in het geniep te doen. En politieke functies zijn slechts voorbestemd voor kanjers van hetero’s. Of in ieder geval, lieden die bereid zijn het hypocriete spelletje mee te spelen. Altijd aardig als je de pretentie hebt duurzaam met de schepping om te gaan en uit bent op herstel van sociale samenhang en gemeenschapszin.
Doe ’s effe normaal man!

Advertenties
reacties
 1. Christenen blijven christenen:-)

 2. Aad Verbaast schreef:

  De takiyya van de CU? De oecumenische open deur van de CU?

  Nu biedt de eerlijkheid mij wel te zeggen dat er heel wat overtuigingen bij me leven die ik niet praktiseer 😉

 3. Mo schreef:

  dat christelijk-fundamentalisme valt volgens mij ook onder de categorie slechte levensgewoonten, dus dan ook een hogere zorgpremie.

 4. Beus schreef:

  Blote billen die uitnodigen om met de zweep overheen te gaan.
  SMers binnen de partij zijn gelukkig wel geaccepteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s