De ene kus is de andere niet

Geplaatst: 14 juli 2011 in actualiteit, folklore, media
Tags:

Het zal me werkelijk een worst zijn hoe jonggehuwde celebrity’s hun eerste huwelijksweken doorbrengen. In een grijs verleden voor modale trouwlustigen dé gelegenheid bij uitstek om elkaar eindelijk wettelijk, voor de kerk en vooral ongestoord te mogen uitwonen. Tegenwoordig wordt zo’n periode slechts benut om het hoogverdiende buitengewoon verlof dat het feestje oplevert, te verzilveren.
Nou zal het met het quotum verlofdagen per jaar waarop zo’n Monegaskische schuinsmarcheerder recht heeft wel loslopen, mogen we aannemen. Peanuts dus, zo’n honeymoontripje door het thuisland van z’n beklagenswaardige zwemstertje. Voor z’n eigen gerief heeft de 53-jarige z’n vers verworven scalp in een hotelletje 20 kilometer verderop geparkeerd zodat ie z’n handen vrij heeft om gewapend met de prinselijke roede z’n corebusiness as usual te bedrijven.
Het kan me niet grijs genoeg worden als het om koninklijke of prinselijke typjes gaat die zich met vereende krachten storten in de niet te stuiten deconfiture van hun zwaar gedateerde poppenkast. Iedere bastaard die er uit de hoge hoed getoverd wordt, telt.
De intensiteit van de bewaking van de sneue, kersverse prinses is intussen trouwens drastisch opgevoerd. Een stelletje zwaar getrainde gorilla’s ziet er dagelijks nauwlettend op toe dat ze het niet in d’r hersens haalt om voor de vierde keer een poging te wagen de kuierlatten te nemen.
Kwestie van droogzwemmen dus.
ABC News

Advertenties
reacties
 1. Lasja schreef:

  golddiggers zijn vindingrijk 😉

 2. Hanneke in Hanoi schreef:

  ze kijkt wel een beetje benauwd ja

 3. PACO PAINTER schreef:

  Zou er al viagra aan te pas komen?Wat denk jij

 4. Emma schreef:

  Geweldig hoe jij de lichaamstaal van die twee hebt laten zien. Ik dacht al steeds: er klopt iets niet. Maar nu is het wel duidelijk. Dit hele huwelijk is er voor de schone schijn en alleen om een prinsje te kweken.

 5. Beus schreef:

  Oei dit blog heb ik over het hoofd gezien. Ach, waar maak je je eigenlijk druk over.
  Een officieel prinsje is toch nooit weg?

 6. fr@nsmuthert schreef:

  Altijd gedacht dat de Grimaldi een circusfamilie was.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s