Wie het snapt mag het zeggen

Geplaatst: 26 mei 2011 in actualiteit, sport
Tags:, ,

Terwijl een Engels clubje als Manchester City bereid is de portemonnee te trekken om voor het meer dan irritante Portugese zakkenvullertje Christiano Ronaldo een slordige 180 miljoen (..) neer te tellen, zitten wij, Hollandse sufkonten, ons druk te maken over die luizige 48 miljoen die een Eindhovens provincieclubje nodig heeft om het hoofd nog een beetje boven water te houden. Geen nood, uiteindelijk hebben die geen criminele Russen nodig om hun vurig gewenste partijtje mee te blijven blazen. De lankmoedige Brabantse gemeente, die nota bene 56 miljoen moet bezuinigen, gaat dat piekfijn zelf regelen. Budgetneutraal (..). Zodat we de komende jaren niet verstoken zullen blijven van de schwalbes, elleboogincidentjes en matennaaierij van iemand als Ola Toivonen. Dat is ons natuurlijk wel een paar centen waard.

Advertenties
reacties
 1. gooiboy schreef:

  Dit heet boerenbedrog

 2. de stripman schreef:

  Brood en spelen ? Als nou het brood maar niet te duur wordt…;o)

 3. Beus schreef:

  Ik heb nooit begrepen dat er nauwelijks weerstand is tegen de salarissen van sommige topsporters. Ze hebben niet eens graaigedrag, het wordt hen in de schoot geworpen.
  Er schijnt door andere graaiers veel aan ze verdiend te worden.

  • de stripman schreef:

   @beus – In tegenstelling tot wat veel mensen denken gaat het sporters niet om het geld. Er zijn genoeg sporten waar geen cent te verdienen is en waar de beoefenaren zich zeer fanatiek voor inzetten. Geld komt erbij als er aan sporters iets verdiend kan worden…

   • Beus schreef:

    Zei ik dan dat de sporters het om geld ging? Misschien de bankiers ook wel niet.
    Het is overigens wel mooi meegenomen. De wereld van graaiers zit vreemd in elkaar. Ze moeten wel veel verdienen want zo zit dat systeem nu eenmaal in elkaar. Het blijft in en in triest.

 4. Hanneke in Hanoi schreef:

  Frans, ik weet wel dat je Nederlands gedoceerd hebt en niet Economie, maar ergens in die lange schoolcarriere moet je van je collega toch weleens gehoord hebben dat de kost voor de baat uitgaat. Een ijzersterke wet die ook heden ten dage nog geldt. Zelfs in Eindhoven. Dus deze luttele investering gaat – het kan even duren, maar op een dag ………..! – de stad miljoenen, nee wat zeg ik, miljarden! verdienen. Mark my words!:-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s