Meisjes met een kinderwens: ga werken bij de NOS

Geplaatst: 21 oktober 2010 in Uncategorized

Het is me wat met de door de NOS ingehuurde dames die over Het Weer gaan. Die hebben de promotie-onderzoekjes van het  Erasmus Medisch Centrum helemaal niet nodig.
Er werd kennelijk heel wat mediterraan weggeknaagd aan de eettafel in huize De Hond. Had ik aanvankelijk sterk de indruk dat onze Marion vaste klant was bij Sonja Bakker –  het was toch puur op en af met dat gewicht en van zoiets als de overgang kon bij lange na geen sprake zijn- op een gegeven moment werd het duidelijk dat er meer aan de knikker was.
Zwanger dus. En behoorlijk mooi ook nog.
Exit Marion.
Geen idee op welke criteria er bij onze publieken geselecteerd wordt. Maar ‘koud’ zijn we tegen een sfeervolle achtergrond van zware depressies enigszins gewend aan de goedgemutste verschijning van ene Willemijn of  deze jongedame gaat aan de haal met een van de 62  miljoen jolige zaadcelletjes van meneer Hoebert. We nemen tenminste maar even voetstoots aan dat die oerdegelijke Krol daar niet de hand in heeft gehad. Waarna het wel weer zal  uitdraaien op het eindeloos schuiven met de dienstjes bij het NOS-Journaal.
Nu het er naar uitziet dat ook de IVF uit het ziekenfondspakket gestript wordt, misschien een aardige tip voor de hunkerende schattebouten met een niet gehonoreerde kinderwens:
Als de sodemieter solliciteren bij de NOS.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s