De onvermoede krachten van het kwakkie en de bolknak

Geplaatst: 15 juli 2010 in zorg
Tags:, , ,

Mazzel dat het komkommertijd is. Kunnen we ons tenminste weer eens ongestoord bezighouden met de zaken waar het in het leven écht om draait. Liefde. Seks.
Wim Kok mag deze week dan in Vrij Nederland ondanks Jack de Vries en Rob Oudkerk wel roepen dat in de politiek geen liefde bestaat, HP/De Tijd heeft daar geen boodschap aan en knalt er na de scheve schaats die het onlangs reed met z’n onvergeeflijke vuilnisbakjournalistiekvrijage, een populistische  Seks Special uit. Inclusief een, jawel, workshop Achter het raam zitten.
Nou wil ik best aannemen dat  liefde tegenwoordig  geen noodzakelijke randvoorwaarde voor een lekker ouderwets partijtje seks hoeft te zijn. Maar toch.

The Guardian blijkt daarnaast een blad naar mijn hart. Smoking is good for you, is het juiste artikel op het juiste moment. Wilde ik tot voor kort met de nodige schuldgevoelens m’n dagelijkse rantsoen sigaartjes wegpaffen, er per dag een liter koffie doorklotsen en de warme avondprak met een karafje droge rooie wegspoelen, het is allemaal flauwekul. Sterker nog, ik ben bij nader inzien een oergezonde kanjer.
Steeds vaker constateer ik tot m’n intense genoegen dat datgene waarvan we jarenlang van de gezondheidsfreaks moesten aannemen dat het slecht voor ons zou zijn, een heilzame werking heeft. Of die onderzoekjes  allemaal even  wetenschappelijk zijn? Geen idee. Maar ik koester ze.
Van koffie, dankuwel, val je af. De pizza die je wegknaagt, beschermt je tegen kanker. En die ethanol in de rooie wijn vermindert de blokkades in hart en bloedvaten. Alcohol houdt evenals roken (tevens een probaat middel tegen vetzucht) sowieso de dreigende dementie buiten de deur. Het voert te ver om alle voordelen van allerlei tot voor kort verwerpelijke gewoontes de revue te laten passeren maar als we The Guardian mogen geloven, moeten we ons ook storten op, hou je vast,  (snel) motorrijden, economy class vliegen (..) en het luisteren naar harde, repetitieve muziek. En dat verrekte mobieltje is opeens niet kankerverwekkend maar  verhoogt juist op aangename wijze de bloedstroom in bepaalde delen van de hersenen.

Terug naar de seks en de liefde.
Uit een onderzoek van een Amerikaanse universiteit kwam naar voren dat de vrouwen  gelukkiger zijn als er geen condoom gebruikt wordt. Reden? Een stofje in pappa’s sperma dat het humeur beïnvloedt. ‘Als we die stof uit sperma konden distilleren, zouden we een nieuw geneesmiddel tegen depressies hebben.’ Sperma blijkt trouwens ook verslavend en als je tijdens de zwangerschap veel sperma incasseert, grote kans dat je een minder problematische zwangerschap hebt want het versterkt je immuunsysteem.
Dat scheelt een partij kutsmoezen.
En o ja, de wetenschappers ontdekten dat de positieve effecten van sperma het sterkst zijn als het oraal wordt ingenomen.
Even slikken dus.

Natuurlijk is The Guardian niet volledig. Daarom tot slot een toegift uit eigen koker. Hoogstpersoonlijk geconstateerd tijdens de barre hittegolf van afgelopen weken. Een ventilator op de bilspleet tijdens de seks geeft een meer dan unieke topsensatie.
Voor beide partners.
Wel even op de hoogste stand.
Dat fannetje.

Mocht je het allemaal niet geloven:
Bron: The Guardian

http://www.vkblog.nl/bericht/325042/De__onvermoede_krachten_van_het_kwakkie_en_de_bolknak

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s